Alpine PDP-E800DSP setup? - Car Audio | DiyMobileAudio.com | Car Stereo Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2019   #1
 
Newbie
Join Date: Apr 2013
Location: NL
Posts: 16

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 bozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default Alpine PDP-E800DSP setup?

Anybody have this amp and care to share setup tips and tricks?

Alpine CDA-117Ri, Alpine PDP-E800DSP, Hertz HSK130 and maybe an Pioneer TS-WX206A
bozothenutter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-12-2019   #2
 
Newbie
Join Date: Apr 2013
Location: NL
Posts: 16

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 bozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default

Maybe a more specific question:
Should I use 2 amps to power a coil each of the 2ohm dvc sib?
Or use the parallel option and wire the dvc sub in series so it presents 4 Ohm?

Alpine CDA-117Ri, Alpine PDP-E800DSP, Hertz HSK130 and maybe an Pioneer TS-WX206A
bozothenutter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-23-2019   #3
 
Newbie
Join Date: Apr 2013
Location: NL
Posts: 16

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 bozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enoughbozothenutter will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default

Well, its in the car, just need to find time for proper setup.
Ran into one hitch already....
Either the amp or the wifi module drained the battery...
Have to admit I never checked the amp was off after checking pc connectivity and app connectivity, so more research is required.
Are the 'switched' signal wire and the autosense mutually exclusive?

Alpine CDA-117Ri, Alpine PDP-E800DSP, Hertz HSK130 and maybe an Pioneer TS-WX206A
bozothenutter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Car Audio | DiyMobileAudio.com | Car Stereo Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 09:10 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Ad Management by RedTyger

Home | User CP | Members List | New Posts | ITrader | Faq | Post Spy