2 camera feeds in,one out? - Car Audio | DiyMobileAudio.com | Car Stereo Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-27-2018   #1
DIYMA 500 Club
 
Newbie
Join Date: Aug 2009
Location: SJ, CA
Posts: 179

Thanks: 5
Thanked 12 Times in 11 Posts
Rep Power: 128 Bizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default 2 camera feeds in,one out?

Is there a bit of electronics that I can feed 2 camera inputs (analog) into and it will add the 2 feeds side by side for the output (analog)?
Bizarroterl is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-27-2018   #2
DIYMA 500 Club
 
RByers's Avatar
 
Newbie
Join Date: Feb 2011
Location: Indianapolis
Posts: 175

Thanks: 15
Thanked 10 Times in 7 Posts
Rep Power: 109 RByers will become famous soon enoughRByers will become famous soon enoughRByers will become famous soon enoughRByers will become famous soon enoughRByers will become famous soon enoughRByers will become famous soon enough


iTrader: (3)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

I don't know about side by side but this works to flip between 3 different camera inputs.
3 Way Camera Switch

13 F150 - Pioneer 4200NEX, TWK 88, Audison AV K6, JL TW3 10”, JL 360/4 & 500/1D
RByers is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-27-2018   #3
Upgrade Your Membership!
 
Theslaking's Avatar
 
Listener of Music
Join Date: Oct 2013
Location: Buffalo
Posts: 2,701

Thanks: 31
Thanked 282 Times in 232 Posts
Rep Power: 103 Theslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enough


iTrader: (18)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

Quote:
Originally Posted by Bizarroterl View Post
Is there a bit of electronics that I can feed 2 camera inputs (analog) into and it will add the 2 feeds side by side for the output (analog)?
I had an rca switcher in my old Blazer. Mounted it under the dash, out of sight. Similar to this.

https://www.googleadservices.com/pag...hoCYQUQAvD_BwE

Just because I have 2000+ posts doesn't mean I have learned anything.
Theslaking is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 04-27-2018   #4
DIYMA 500 Club
 
Newbie
Join Date: Aug 2009
Location: SJ, CA
Posts: 179

Thanks: 5
Thanked 12 Times in 11 Posts
Rep Power: 128 Bizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

Thanks, but I really need the ability to combine 2 feeds into one.
Bizarroterl is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-27-2018   #5
Upgrade Your Membership!
 
Theslaking's Avatar
 
Listener of Music
Join Date: Oct 2013
Location: Buffalo
Posts: 2,701

Thanks: 31
Thanked 282 Times in 232 Posts
Rep Power: 103 Theslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enoughTheslaking will become famous soon enough


iTrader: (18)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

Do you mean split screen? Show both images at once. The HU's are whay do that.

Just because I have 2000+ posts doesn't mean I have learned anything.
Theslaking is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-28-2018   #6
DIYMA 500 Club
 
Newbie
Join Date: Aug 2009
Location: SJ, CA
Posts: 179

Thanks: 5
Thanked 12 Times in 11 Posts
Rep Power: 128 Bizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

The OEM HU cannot be replaced (new vehicle). I want to run 2 front cameras in a split screen. I have the electronics that allow me to run a single front on the HU. If I can find the electronics that will do the 2 to 1 then I can run two cameras at the same time. A switch would allow 2 cameras, but having to switch between the 2 really won't work.
Bizarroterl is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-28-2018   #7
 
Newbie
Join Date: Jul 2014
Location: Indiana
Posts: 130


Thanks: 0
Thanked 21 Times in 18 Posts
Rep Power: 68 audiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

http://echomaster.com/catalog/univer...nd-spot-camera

This camera works well and displays multiple views from one camera.
audiokid1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-28-2018   #8
Moderator
 
ca90ss's Avatar
 
655321
Join Date: Jul 2005
Location: XXX
Posts: 2,499

Thanks: 0
Thanked 135 Times in 90 Posts
Rep Power: 280 ca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond repute


iTrader: (7)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

https://www.amazon.com/Camecho-Chann..._&dpSrc=detail
ca90ss is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-29-2018   #9
DIYMA 500 Club
 
Newbie
Join Date: Aug 2009
Location: SJ, CA
Posts: 179

Thanks: 5
Thanked 12 Times in 11 Posts
Rep Power: 128 Bizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enoughBizarroterl will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

Quote:
Originally Posted by ca90ss View Post
Thanks. This looks like it will work. I'll have to order and do some testing, but it looks good.
Bizarroterl is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 05-05-2018   #10
 
Newbie
Join Date: Jul 2014
Location: Indiana
Posts: 130


Thanks: 0
Thanked 21 Times in 18 Posts
Rep Power: 68 audiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

5 BNC connectors and it runs off of AC.....sure that's what you want?
audiokid1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 05-05-2018   #11
Moderator
 
ca90ss's Avatar
 
655321
Join Date: Jul 2005
Location: XXX
Posts: 2,499

Thanks: 0
Thanked 135 Times in 90 Posts
Rep Power: 280 ca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond reputeca90ss has a reputation beyond repute


iTrader: (7)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

Quote:
Originally Posted by audiokid1 View Post
5 BNC connectors and it runs off of AC.....sure that's what you want?
It says right on the case dc5-16v.
ca90ss is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 05-05-2018   #12
 
Newbie
Join Date: Jul 2014
Location: Indiana
Posts: 130


Thanks: 0
Thanked 21 Times in 18 Posts
Rep Power: 68 audiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enoughaudiokid1 will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default Re: 2 camera feeds in,one out?

My bad, missed that part.
audiokid1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Car Audio | DiyMobileAudio.com | Car Stereo Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 08:58 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Ad Management by RedTyger

Home | User CP | Members List | New Posts | ITrader | Faq | Post Spy