Help!!! No horn, no alarm and no cruise. - Car Audio | DiyMobileAudio.com | Car Stereo Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-18-2009   #1
DIYMA 500 Club
 
Newbie
Join Date: Jun 2009
Location: SC
Posts: 3

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 TaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default Help!!! No horn, no alarm and no cruise.

Hello to all. this is my first thread but I've been a long time follower. I have a problem. I had an install yesterday in a 1993 Acura Legend with the Bose system. Bypassing the Bose system was a pain but I got everything working (or so I thought).

Customer called me today and said she loves the system but now her horn, alarm or cruise is not working. The diagram never mentioned any of these being attached to the factory system. It does have a blue wire in the factory harness for stearing wheel audio controls but that shouldn't be the cause of her problems should it?

Please help me sort through this problem because as we all kinow,word of mouth is key.

Also, the factory system used 2 antenna plugs (a normal sized and a smaller one) and not the usuall 1. Any info on this would also be apprecited.

Thank you!!
TaylorMade32 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-18-2009   #2
DIYMA 500 Club
 
Scott@GZUSA's Avatar
 
Enthusiast
Join Date: Jun 2008
Location: Saint Louis
Posts: 4,428

12V Company:
Ground Zero USA

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 283 Scott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond reputeScott@GZUSA has a reputation beyond repute


iTrader: (61)



Default Re: Help!!! No horn, no alarm and no cruise.

did you check the fuses? might want to try some acura forums
Scott@GZUSA is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-18-2009   #3
DIYMA 500 Club
 
Newbie
Join Date: Jun 2009
Location: SC
Posts: 3

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0 TaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enoughTaylorMade32 will become famous soon enough


iTrader: (0)



Default Re: Help!!! No horn, no alarm and no cruise.

thanks for the reply. that was the first thing i [was going to check when she brings it back. hopefully thats all it is but if its not then what? I DO NOT want to tear into the car if I dont have to!

Please put my name on the "I HATE Bose car audio too" list!lol
TaylorMade32 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 07-18-2009   #4
DIYMA 500 Club
 
captainobvious's Avatar
 
Enthusiast
Join Date: Mar 2006
Location: Pennsylvania
Posts: 5,490

Thanks: 1,164
Thanked 596 Times in 331 Posts
Rep Power: 391 captainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond reputecaptainobvious has a reputation beyond repute


iTrader: (41)



Default Re: Help!!! No horn, no alarm and no cruise.

I'm with BDL...all three of those are ususally fused and thats the first thing I would check. After that Id check around the head unit wiring for any loose or disconneted plugs. (Hey it happens sometimes...) If you accidentally popped one loose, it could very well effect the crusie control and horn for mthe steereing wheel and possibly the alarm as well (ignition?)
captainobvious is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Car Audio | DiyMobileAudio.com | Car Stereo Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Location
Where you live
First name
Last name
Do you work in the 12 Volt industry?
Do you work in the 12 Volt industry?
Youtube Channel
Enter Your Youtube Username, And It will Be Linked To In Your Posts!
12V Industry - Company Name
Your company name.
12V Industry - Your Position
Your position in your company.

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 03:54 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Ad Management by RedTyger

Home | User CP | Members List | New Posts | ITrader | Faq | Post Spy