DiyMobileAudio.com Car Stereo Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-4 of 5 Results
  1. General Car Audio Discussion
    Hi, I just bought a new pyle subwoofer with a power akoustic amp. I changed them because my last setup was acting strange. I put this new system in and it is doing the same thing and I can't figure it out. i redid all the wiring and i got new rca cables. The fuse is fine. You can feel the signal...
  2. Technical & Advanced Car Audio Discussion
    I have a 97 tahoe I ran all new power wire remote wire rca cables and grounds.. brand new focal amps and a new focal sub.. a solid 1 amp for sub and. Solid 2 amp for my 6.5 components...I have sound coming from factory speakers...both amps have power..no protection light or anything the power...
  3. Technical & Advanced Car Audio Discussion
    So I'm still learning about the nuts and bolts of car audio so please forgive any ignorance or stupid questions. At first I thought I was just losing my hearing because I was playing music in the car too loud but turns out my subs weren't working. Currently have 2 10" Ground Zero EL series (yes...
  4. General Car Audio Discussion
    This is my first time posting, so I apologize if there are any guidelines I'm not following. I bought my car used, and happily found an amplifier under the driver seat (a Sony XM-2501) and wires run under the carpet to the trunk and the front dash. I don't have any prior audio experience, but...
1-4 of 5 Results
Top