DiyMobileAudio.com Car Stereo Forum banner

problems

  1. Pioneer W8400 Randomly Seeks When Adjusting Vol.me

    Technical & Advanced Car Audio Discussion
    I recently had a pioneer AVIC-W8400NEX installed in my hybrid. While adjusting the volume on HD Radio, the radio*arbitrarily starts to seek through channels. I’ve attempted to reset the unit, however after doing so the symptoms are still present. When pressing AV button the channels random seek...
  2. Sub popping cant figure out why!?!?

    General Car Audio Discussion
    Hey, I recently installed a 15'' fusion sub and Rockford Fosgate T400.2 amp but im having some problems. when playing music the sub will pull its self in every 2 seconds or so. It only does this when it is connected to the head unit tho. Also if I press on the speaker when no music is playing it...
  3. One component speaker distorted/bad sounding

    General Car Audio Discussion
    So I've had these JBL ms 52c component speakers hooked up in my car for a few months now and have worked and sounded great for all that time until out of nowhere one day, the tweeter on the passenger side sounded horrible. It sounds distorted, buzzy, fuzzy, and like it is being ripped as it...
  4. Having trouble with both new and old HU

    General Car Audio Discussion
    Hi everyone! I'm new to the forum as I'm just getting into car audio and audio in general. I'm fairly familiar with electrical in general and so I thought wiring a new HU in would be no problem at all. I have a 2000 Grand Prix which stock has a very annoying double DIN style head unit. I...
  5. New door pods = new problems, RS100 and RS225

    Technical & Advanced Car Audio Discussion
    Hey everyone! I finished the construction of my fiberglass door pods mechanically, not cosmetically yet though. I've been trying to tune the system but feel that the area of bass/midbass around where a bass guitar hits seems to be lacking. Here is where i noticed the more severe problem. Since...
Top