DIYMobileAudio.com Car Stereo Forum banner

2023 x5 hifi upgrade

553 views 13 replies 6 participants last post by  Smittydog  
#1 ·
Nowy dla mnie 23 bmw x5 z kiepskim systemem hifi. Przeglądałem wszystkie wzmacniacze Match, głośniki Bavsound, Bimmertech, Audison itp. i nie znajduję tego, czego chcę.

Idealnie potrzebuję sposobu na uzyskanie cyfrowego lub optycznego wyjścia z fabrycznego radia. Jeśli uda mi się znaleźć rozsądny sposób, chciałbym zamontować 4-calowe głośniki Xcelus XX T30s w drzwiach wraz z centralnym. Myślę o Helix V8 Ultimate, kilku przyzwoitych 8-calowych pod spodem i parze subwooferów do wnęki na koło zapasowe. Nadal dopracowuję i utknąłem na wyjściu. Każda pomoc byłaby mile widziana, nie mam nic przeciwko fabrication i SQL jest koniecznością. Jestem jednym z 4k do moich subwooferów, takim uzależnionym.

#2 ·
#5 ·
Wygląda na to, że moje pierwotne pytanie zostało odpowiedziane i doceniam pomoc. Czy ktoś wcisnął parę TM8 pod siedzenie? Myślę, że widziałem, jak jedna osoba ledwo je zmieściła.

Są w promocji i potrzebuję wymówki, żeby wydać trochę pieniędzy na sprzęt stereo. Minęło około 6 miesięcy.

#8 ·
Zrobię to. Również przyglądam się zestawom Focal BMW. Są dość ekonomiczne z Europy. Wyglądają na około 500 dolarów za przednie głośniki rozdzielone, centralny i tylne koncentryczne jednostki plug-and-play.