DiyMobileAudio.com Car Stereo Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
1,011 Posts
Discussion Starter · #1 ·
This is the vifa pl measurement,

setup includes:
hel preamp
wm61a mic capsule with cal. file
speakerworkshop

the mid is bandpass from my xover

am i doing anything wrong?
suggestions?

 

·
DIYMA Founder
Joined
·
4,757 Posts
Looks like something's wrong... got a shot of the impulse response?

First plot the phase response is too nice for a car. What is your gate time, window type, and location of the mic?

Same with the second plot which I'm assuming is spl.
 

·
Registered
Joined
·
1,011 Posts
Discussion Starter · #4 ·
npdang said:
Looks like something's wrong... got a shot of the impulse response?

First plot the phase response is too nice for a car. What is your gate time, window type, and location of the mic?

Same with the second plot which I'm assuming is spl.
I didn't do an impulse shot and left the gating by default on speakerworkshop.

any tips?
 

·
Registered
Joined
·
1,011 Posts
Discussion Starter · #6 ·
npdang said:
Where'd you place the mic? Those graphs look way too smooth. Are you using a loopback cable by chance?
I placed the mic right where my head should be. and no loopback cable.

I think the lower range measurements I made were pretty consistent, but the upper range weren't.

If it's any help, my mids are in the kicks, and aimed pretty good.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top