Cześć, szukam 1,5 DIN do mojej ciężarówki, żeby wypełnić dziurę. Wydaje się, że nie ma tego zbyt wiele. Szukam czegoś z ekranem i Apple CarPlay, nie potrzebuję CD, czy ktoś zna jakąś w miarę przyzwoitą markę, która coś takiego produkuje?
Cześć, szukam 1,5 DIN do mojej ciężarówki, żeby wypełnić dziurę. Wydaje się, że nie ma tego zbyt wiele. Szukam czegoś z ekranem i Apple CarPlay, nie potrzebuję CD, czy ktoś zna jakąś w miarę przyzwoitą markę, która coś takiego produkuje?
Właśnie znalazłem typ pływającego ekranu, to może być odpowiedź. Wszystko, co mogłem znaleźć, było po chińsku. Nie jestem pewien, czy ktoś inny produkuje ten styl jednostki centralnej
Mój syn kupił to urządzenie do swojego samochodu i szczerze mówiąc, to naprawdę fajne urządzenie z dużą ilością funkcji jak na to, czym jest. Nie zrozumcie mnie źle, to nie jest coś, czego użyłbym do prawdziwego samochodu SQ, ALE i tak brzmi bardzo dobrze jak na tę cenę. Mój syn ma je uruchomione z pasywnymi komponentami z przodu i tylnymi głośnikami OEM, a nawet działając z wbudowanym wzmacniaczem, brzmi dobrze.
13-pasmowy korektor graficzny, podwójne wejścia USB (jedno dla CarPlay, jedno dla dysku flash lub innego źródła muzyki), odłączany ekran i bardzo intuicyjny interfejs użytkownika.
Related Threads
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
DIYMobileAudio.com Car Stereo Forum
members
148K
Since
2005
A forum community dedicated to all mobile audio enthusiasts. Come join the discussion about capacitors, amplifiers, subwoofers, marine and automotive audio, troubleshooting, and more!