DiyMobileAudio.com Car Stereo Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
34 Posts
Discussion Starter #1
Product Brand & Model:
1. Sony CDX-C910
2. pair of Aurasound NS6-255-4A 6" woofers


Condition of all items:
1. Good condition, transport works great, but display is very dim. comes with wireless & wired remote, faceplate case, and cage (not original cage); i do not have the trim ring either.
2. brand new


Total Price: :
1. $125 + shipping
2. $20 for the pair + shipping


Shipping Terms: :
will ship via USPS



Pictures: - Unless you are a Upgraded member, or your last 10 iTrader feedbacks are positive, you must post a picture of the exact item you are selling.


Additional info:
pictures will be posted soon. any questions, let me know....thanks.







** DO NOT DELETE ANYTHING BELOW THIS LINE OR THREAD WILL BE DELETED **
------------------------------------------------------------------------------------------

Please be advised, all buyers and sellers are responsible for performing their own due diligence when considering any financial engagement. We recomend that you:

1) Check the iTrader feedback of the person you are dealing with on this site, as well as other car audio forums.
2) Ask for a name address and phone number. Call them and verify their info.
3) Valid e-mail address. Correspond before committing.
4) consider using an escrow service to protect yourself.

DO NOT proceed with a deal until you are completely satisfied with the other party.

DIYMobileAudio & Collova Media Inc. is not responsible for the outcome of any transaction on this site and will not moderate on your behalf.
 

·
Registered
Joined
·
34 Posts
Discussion Starter #2
need to fund my new build...price drop: $115 shipped on the sony c910.

i'm looking for an eclipse 55090, so anyone willing to trade plus cash my side? let me know, thanks.
 

·
Registered
Joined
·
34 Posts
Discussion Starter #3
finally got some pics.










also forgot that the remote turn-on lead would intermittently cut-out, so i just bypassed it and used my car's acc. lead to turn on the amps. but other than that (and the dim display) the unit functions properly and the transport is solid...it never skipped on me.
 

·
Registered
Joined
·
34 Posts
Discussion Starter #5
replied to all pm's.

fyi: i also have an extra wired remote that i'll include, but IIRC i think the fwd/back toggle wasn't working, so i swapped it out for the new one (which works fine) that's pictured above. could be an easy fix for a spare.
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top