DIYMobileAudio.com Car Stereo Forum banner

ZR Speaker Labs nie jest wystarczająco dobre... Według Berk HIFI / ostrzeżenie przed oszustwem

4K views 49 replies 21 participants last post by  Eurobound  
#1 · (Edited)
Tak zirytowany, że natknąłem się na idiotyczny post Berk HIFI, w którym twierdzi się, że pomagają w polu magnetycznym głośników ZR Speaker Lab z najwyższej półki, dodając głośniki 10 mm i 15 mm. Mam tylko nadzieję, że nikt na tym forum nie jest tak głupi, żeby wierzyć w te bzdury!

To znaczy, spójrzcie na te szalone, drogie głośniki z naklejkami pokemon 😬🙉🤷🤦

Stupid post by Berk HIFI

#2 ·
Oficjalna strona ZR Speaker Lab na FB nawet ponownie opublikowała link na swojej stronie i odpowiedziała, że ​​każdy ma prawo do wolności, gdy ktoś zapytał, czy jest to popierane przez ZR, zamiast potwierdzić, że to stek bzdur.

#12 ·
Berk hifi jest dystrybutorem Audiotec-Fischer w kraju
To smutne.

Nie jestem pewien, co jest gorsze - to, że świadomie kradną pieniądze ludziom, dodając głupie naklejki, czy to, że naprawdę wierzą, że te naklejki coś robią?

#6 ·
Widziałem to, widziałem tylko zdjęcia i pomyślałem, że wygląda głupio. Nie rozumiałem, dlaczego mieli na tym naklejki.

#8 ·
Co to w ogóle ma znaczyć? 🤣

Leong Hee Koon Nie wykonujemy żadnych procedur, które wymagają pozwolenia, ponieważ nie ingerujemy w chemię głośnika, nie otwieramy go ani nie stosujemy niczego, co mogłoby zmienić jego naturalny dźwięk.
Używamy po prostu technologii Sixth Element Sticker Quantum, aby dodać efekt dźwięku 3D do głośników. W rezultacie podnosimy głębię, szerokość i wysokość sceny dźwiękowej do niesamowitego poziomu - i osiągamy to, używając tylko naklejek 15 mm i 10 mm.

#9 ·

Czy te naklejki są dostępne w pudełku Cracker Jack lub płatków śniadaniowych?

Zamierzam zamówić milion i owinąć nimi kino. To sprawi, że dźwięk Dolby będzie dobry.

Mój zwierzak-skała uważa, że te naklejki byłyby fajnym strojem na noc rave.

O mój Boże, i do mojego samochodu też. Po prostu chcę to wszystko

#10 ·
To wydaje się być produkt: 曲奇科技股份有限公司 - 第六元素
SIXTH ELEMENT – Unikalne opatentowane produkty programistyczne, dostępne w różnych formach, oferują systematyczne i kompleksowe wsparcie dla wszystkich rodzajów użytkowania urządzeń. Są w 100% kompatybilne z powierzchniami, na których są nakładane, ulepszając oryginalny system i przechodząc wszystkie certyfikaty bezpieczeństwa. Zakres zastosowań jest niezwykle szeroki – wspiera nie tylko systemy audio, ale także codzienne życie i jakość snu. Po zdobyciu nagród w Japonii przez pięć kolejnych lat, jest gorąco polecany przez doświadczonych krytyków, profesjonalistów, audiofilów i niezliczonych użytkowników. Zapraszamy do doświadczenia korzyści Sixth Element na własnej skórze.
Od 2019 do 2023 roku został uhonorowany nagrodą "Audio Accessory Meiki Award" w Japonii przez pięć kolejnych lat, polecany przez główne media, recenzentów i znanych audiofilów.
► Dzięki ekskluzywnej opatentowanej technologii i procesowi produkcji dodawane są pierwiastki ziem rzadkich, aby stworzyć pole kwantowe i efekt interakcji kwantowej.
► Z wyjątkiem naklejek samoprzylepnych (które nie są wielokrotnego użytku), produkty zachowują swoje działanie na stałe i są przeznaczone do użytku przez całe życie.
A.I.S Dynamic Bass – Ekskluzywna technologia programowania akustycznego dla dynamicznych niskich częstotliwości
Seria A.I.S jest bardzo popularna wśród audiofilów ze względu na wysoką elastyczność, doskonały stosunek jakości do ceny i zauważalny wpływ. Niezależnie od poziomu Twojego systemu audio, produkty te zapewniają kompleksową poprawę i optymalizację.

Nagle poczułem potrzebę ochrony mojego systemu trójdrożnego Reiki, aby mogli osiągnąć wspaniałość SQ...

#14 ·
W Wielkiej Brytanii 'berk' to idiota i tym podobne. Naklejki dla dzieci niczego nie poprawią... Przejdę do szuflady My Little Pony, żeby ulepszyć moje głośniki OEM...
A potem podwoili stawkę i powiedzieli mi, że istnieje luka między technologią a moją wiedzą... lol!

#13 ·
Miejmy nadzieję, że osoby, które stać na głośniki zr, są wystarczająco mądre, aby wiedzieć, że gdyby przetworniki potrzebowały naklejek, Z by je umieścił.

#28 ·
Miejmy nadzieję, że osoby, które stać na głośniki zr, są wystarczająco mądre, aby wiedzieć, że gdyby przetworniki potrzebowały naklejek, Z by je na nich umieścił.
Nie są wystarczająco mądre. Kupują magiczne kryształy i podnośniki kabli. Głupi lizacze okien dają się nabrać na to BS.

#15 ·
Pff... rozmawiamy o naklejkach? Magicznych naklejkach?
Image

Cholera, te rzeczy są dobre!
Naklejki, które poprawiają jakość dźwięku o 30%, jeśli nakleisz je wszystkie na swój wzmacniacz!
Image

Naklejki, które poprawiają jakość dźwięku o 200%, jeśli nakleisz je wszystkie na swoje głośniki!
Image

Nawet nie wiem, co to ma reprezentować... ale musi być niesamowite!
Image

Mówiąc o niesamowitym... naprawdę niesamowite jest to, że mogą również poprawić twój zamach golfowy!
Image

Muszę zdobyć jakieś naklejki...

#17 ·
Tak głupio.

#19 ·
Daj mi kilka naklejek do naklejenia na łopatki turbiny, aby zmniejszyć turbulencje powietrza, zawór upustowy do redukcji ciepła, intercooler do redukcji strat ciśnienia i może kilka na opony. Pomóż z oponami, gdy robisz rzeczy bez przygotowania.

Przysięgam, że tym facetom umyka ogromny rynek, trzymając się głośników i kart SD!!! Założę się, że te naklejki zostaną zakazane na wszystkich ważnych imprezach motoryzacyjnych do końca roku.

• Haha
Reactions: Eurobound
#22 ·
Najgłupsza audiofilska bzdura, jaką widziałem
Ale pochodzi z kwantowej otchłani i naprawia pole magnetyczne głośników. To musi działać. 🤣

#24 ·
nie mogłem znaleźć właściwego patentu "m 499102" podczas mojego krótkiego wyszukiwania, może ktoś inny będzie miał więcej szczęścia

#27 ·
Aplikowanie ich do głośników wydaje się już niedorzeczne, ale karta MicroSD? To wykracza poza olej węża, w całkowitą, żałosną bzdurę. Czy to ma poprawić dźwięk przechowywanych plików? Zwiększyć prędkość transferu? Co dalej, zakrywanie ekranu dotykowego? Zakrywanie uszu? Może jeśli przykleisz naklejki do pary kart MicroSD i wepchniesz je do uszu, możesz po prostu pominąć cały system stereo. To byłoby, jakby, całkowicie kwantowe.

#34 ·
Słyszałem, że uzyskujesz synergiczną reakcję, jeśli jest używany w połączeniu z systemem Pulse Electron Alignment. Lol

owns 2010 Mercedes W212 E550
  • Like
Reactions: Eurobound