DIYMobileAudio.com Car Stereo Forum banner

FS: Wzmacniacz MTX Thunder 280

29K views 25 replies 9 participants last post by  JAX  
#1 ·
Cóż, miałem to na sprzedaż rok temu. Sprzedałem to przyjacielowi, potem zamieniliśmy się wzmacniaczami zeszłego lata i znowu dostałem ten :)

W starym ogłoszeniu napisałem, że przełącznik XO wyłącza wyjście... tak nie jest. On to przetestował, ja to przetestowałem, kiedy go odzyskałem... działa dobrze. On jednak zgubił jedną śrubę zaciskową :(

Tak więc jest w pełni sprawny i dość mocny jak na swoje rozmiary. Stereo, mostkowany... cokolwiek chcesz z nim zrobić.

Wszystkie nóżki montażowe są i brakuje tylko jednej śruby.

Fabrycznie oceniony na 12V:
2 x 40 przy 4 omach stereo
2 x 80 przy 2 omach stereo
1 x 180 przy 4 omach mostkowany
1 x 280 przy 4 omach mostkowany (14,4 V "dynamiczna" moc)

MTX Thunder 280 - Amp Guts
MTX Thunder 280 w środku - Amp Guts

Szukam $50 + rzeczywista wysyłka. FedEx lub USPS, liczę około $10 z obydwoma w USA. Żadnych wymian... uwalniam trochę gotówki na tweetery :)

Save
#5 ·
Kiedy wystawiłem to w zeszłym roku, sprzedało się 3 razy w ciągu dnia lub dwóch... gdzie wszyscy poszli? :worried:

Jeśli najgorsze stanie się najgorszym, możesz tego również użyć jako młotka, do samoobrony lub włożyć pod oponę, aby wjechać na nią samochodem, jeśli jest za nisko, aby włożyć podnośnik :laugh:

Save
#13 ·
Czy 50 $ to za dużo? A może nikt nie może się doczekać, aż za miesiąc rozbierze swoje samochody, gdy zrobi się ciepło, i zrobi wszystko od nowa? :laugh:

Save
#18 ·
Podbijam...

Czy 50 $ to za dużo? A może nikt nie może się doczekać, aż za miesiąc rozbierze swoje samochody, gdy zrobi się cieplej i zrobi wszystko od nowa? :laugh:
50 $ to nie za dużo. Uważam, że cena jest w sam raz. Są one ładnie niedoceniane, a ich rzeczywista moc rms jest bliska (i często wyższa) niż ich oceny dynamiczne przy typowych poziomach napięcia. Używałem wielu z nich, gdy były aktualne. Jedną z moich ulubionych instalacji był 4320 i 2300 z całym sprzętem Boston Pro (dwa 12.4LF i zestaw Pro 6.4 w moim 1991 Trams Am GTA).

#16 ·
Czy sprzedałeś ten wzmacniacz? Chcę go, jeśli go jeszcze masz. Miałem kilka wzmacniaczy z tej serii: A 2300, 2160 i 2 280 w jednym systemie.

Save
#24 ·
Dostałem PW w zeszłym tygodniu w sprawie tego wzmacniacza bez odpowiedzi, więc równie dobrze mogę go znowu podbić.

Po prostu sobie stoi, nie mam dla niego żadnego realnego zastosowania. Plus, Pawn America ma (miała?) ładnego czarnego 2150x za 50$...naprawdę ładny stan, to znaczy...więc pomyślałem o tym 280, rozważając ich politykę braku zwrotów w przypadku car audio :mean:

Save
#25 ·
Dostałem PW w sprawie tego wzmacniacza w zeszłym tygodniu bez odpowiedzi, więc równie dobrze mogę go podbić.

Po prostu stoi, nie mam dla niego żadnego realnego zastosowania. Plus, Pawn America ma (miało?) ładny czarny 2150x za 50 dolarów...naprawdę ładny stan, to znaczy...więc pomyślałem o tym 280, rozważając ich politykę braku zwrotów w przypadku car audio :mean:
Sprzedałem tu w zeszłym tygodniu 2150x, który był w stanie nowym prosto z pudełka i mam lepszą politykę niż to lol :D.....nadal mam też 275x, ale nie jestem pewien, co z nim zrobię.

Bezpłatny bump!

You have insufficient privileges to reply here.