Cóż, miałem to na sprzedaż rok temu. Sprzedałem to przyjacielowi, potem zamieniliśmy się wzmacniaczami zeszłego lata i znowu dostałem ten
W starym ogłoszeniu napisałem, że przełącznik XO wyłącza wyjście... tak nie jest. On to przetestował, ja to przetestowałem, kiedy go odzyskałem... działa dobrze. On jednak zgubił jedną śrubę zaciskową
Tak więc jest w pełni sprawny i dość mocny jak na swoje rozmiary. Stereo, mostkowany... cokolwiek chcesz z nim zrobić.
Wszystkie nóżki montażowe są i brakuje tylko jednej śruby.
Fabrycznie oceniony na 12V:
2 x 40 przy 4 omach stereo
2 x 80 przy 2 omach stereo
1 x 180 przy 4 omach mostkowany
1 x 280 przy 4 omach mostkowany (14,4 V "dynamiczna" moc)
MTX Thunder 280 - Amp Guts
MTX Thunder 280 w środku - Amp Guts
Szukam $50 + rzeczywista wysyłka. FedEx lub USPS, liczę około $10 z obydwoma w USA. Żadnych wymian... uwalniam trochę gotówki na tweetery
W starym ogłoszeniu napisałem, że przełącznik XO wyłącza wyjście... tak nie jest. On to przetestował, ja to przetestowałem, kiedy go odzyskałem... działa dobrze. On jednak zgubił jedną śrubę zaciskową
Tak więc jest w pełni sprawny i dość mocny jak na swoje rozmiary. Stereo, mostkowany... cokolwiek chcesz z nim zrobić.
Wszystkie nóżki montażowe są i brakuje tylko jednej śruby.
Fabrycznie oceniony na 12V:
2 x 40 przy 4 omach stereo
2 x 80 przy 2 omach stereo
1 x 180 przy 4 omach mostkowany
1 x 280 przy 4 omach mostkowany (14,4 V "dynamiczna" moc)
MTX Thunder 280 - Amp Guts
MTX Thunder 280 w środku - Amp Guts
Szukam $50 + rzeczywista wysyłka. FedEx lub USPS, liczę około $10 z obydwoma w USA. Żadnych wymian... uwalniam trochę gotówki na tweetery