Pomyślałem, że zamieszczę to dla innych w przyszłości. Wielkie podziękowania dla iMickey za jego wskazówki po drodze, po burzliwym wstępie na forum. Nie denerwuje mnie, gdy ludzie zakładają, że nie szukałeś, ponieważ nie mogłeś czegoś znaleźć, lub że dlatego, że nigdy czegoś nie zrobiłeś, będziesz w tym kiepski. Może to tylko po to, by zamaskować ich irytację, że robili to przez lata i nie byli w tym zbyt dobrzy.
W każdym razie. Nie będę wchodził w szczegóły, ponieważ informacje są już dostępne. To i fakt, że przez większość czasu po prostu improwizowałem.
Większość tej pracy zrodziła się z faktu, że miałem kilka wycieków szwów. Więc zdemontowałem wnętrze i zrobiłem trochę zabezpieczenia antykorozyjnego z uszczelniaczem Eastwoods Rubberised. A potem przemalowałem bagażnik, ponieważ jest trochę łatwiejszy do obejrzenia.
Następnie na dach. CLD i 11 mm Tri Laminate.
Następnie zabrałem się za drzwi. CLD na onner i na zewnątrz, a następnie pianka MLV. 3 mm pianki 3 mm MLV.
.
Wysłane z mojego SM-G981B za pomocą Tapatalk
W każdym razie. Nie będę wchodził w szczegóły, ponieważ informacje są już dostępne. To i fakt, że przez większość czasu po prostu improwizowałem.
Większość tej pracy zrodziła się z faktu, że miałem kilka wycieków szwów. Więc zdemontowałem wnętrze i zrobiłem trochę zabezpieczenia antykorozyjnego z uszczelniaczem Eastwoods Rubberised. A potem przemalowałem bagażnik, ponieważ jest trochę łatwiejszy do obejrzenia.

Następnie na dach. CLD i 11 mm Tri Laminate.

Następnie zabrałem się za drzwi. CLD na onner i na zewnątrz, a następnie pianka MLV. 3 mm pianki 3 mm MLV.

Wysłane z mojego SM-G981B za pomocą Tapatalk